A 3 új buttplug

Balról az első egy 8 cm átmérőjű 21 cm hosszú, viszonylag keményebb, de puha tapintású buttplug, a második egy 8.5cm átmérűjú, 23 cm hosszú, puha buttplug, a harmadik pedig egy 7.5 cm átmérőjű, 20 cm hosszú, puha buttplug. A sört csak a méret érzékeltetése miatt tettem oda :))

Nem olyan régen rendeltem 3 buttplug-ot az AliExpress-ről, amik meg is jöttek a múlt héten és már ki is próbáltam. Ugyan sokáig úgy voltam vele, hogy jobb biztonságos helyről beszerezni ezeket a játékszereket, de kíváncsi voltam, és tettem egy próbát. (Tudom, hogy nem a legjobb minőségű anyagból készült valószínűleg, de mivel mindig minden játékszeremre húzok gumit, így emiatt annyira nem tartottam.)

A két puha buttplug alatt számos vélemény írta, hogy túl nagyon puha / túl puha, így kicsit szkeptikus voltam, hogy fog tudni be- és áthatolni a segglyukamba egy puha buttplug. DE! Kellemes meglepetés volt, amikor kipróbáltam, ugyanis rájöttem, hogy egy „alattomos” pluggal van dolgom. Ugyanis puhasága miatt (kellően határozott mozdulattal) a buttplug képes „összemenni”, hogy áthaladjon a segglyukon, aztán mikor átjutott, a végbélben „kirúgja” magát, azaz visszanyeri eredeti vastagságát és ez számomra egy nagyon új és intenzív érzés volt! :) Bevallom, egyelőre nem tudom soráig bent tartani, miután átjutott az ánuszomon, nagyon ingerli a végbelem, és muszáj kivennem.

A keményebb buttplug is nagyon jó, bár más élmény volt, mert nekem tetszett, hogy fokozatosan vastagodik, utána pedig állandó szélességgel tudtam magamba fogadni. Tehát nem volt meglepetés, mint a puha buttplugnál, fokozatosan tágított, ahogy haladt egyre beljebb. De bevallom, ezt még kb. csak a feléig tudtam betolni, de már az is nagyon jó érzés volt, főleg a puhább buttplug után.

Az első élményeim nagyon bíztatók a plugokkal kapcsolatban, szerintem hamarosan újra tesztelni fogom őket, hosszabban is. A cél, hogy miután átjutottak az ánuszomon, bent is kényelmesen érezzék magukat, és ne érezzek ingert, hogy kivegyem, pont ideális lehet a tágításra, ha hosszabb ideig magamban tartom.

Ti rendeltetek már hasonló helyről? Milyen tapasztalatok van ezzel kapcsolatban?

This Post Has 5 Comments

 1. Helló dildósfiú!

  Ugyan külföldről még nem rendeltem, itthoni kínálatban is találtam még eddig kellően nagy játékszert. A képen ez elsőhöz hasonlót vettem a Budapest Sex Shopban Legendary Mega néven. Nyilván nem kezdőknek való, pont jó a mérete, egy valami miatt nem szoktam napi szinten használni: rövid az eleje emiatt kicsit nehezebb a behatolás, de ha bent van akkor bombasztikus érzés ahogy feszít. Mivel nem szűkül össze igazán így nem nevezném plugnak, méretes dildónak inkább. De annak kiváló!

  1. Szia analog84!
   Ahogy nézem ez kb. ugyan az a dildó, nyilván az „eredeti” 🙂 Ha hosszabb távon is beválik, akkor szerintem biztos beruházok egy eredetire 😉 Köszi a tippet!

 2. Hello!
  Azóta mik a tapasztalatok a dildókkal?
  Én a jobb oldalit nézegettem, de még nem rendeltem meg. Volt pár olyan visszajelzés, hogy a talp nem elég széles, akár teljesen becsúszhat. Volt ilyen élmény?

  1. Szia bipasi7!
   Többször használtam már és sosem volt ilyen gond a pluggal, ha tövig volt bent, akkor sem csúszott be, mert a talpa megakadályozta, ami elég széles ehhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .