Hogyan mosd ki magad anális szex előtt

Nemrég bukkantam rá az interneten egy nagyon informatív útmutatóra, melyben grafikai illusztrációkkal, lépésről-lépésre mutatja be, hogyan mosd ki magad anális szex előtt, hogy tutira sikerüljön.

Az útmutatót @blindjaw készítette angol nyelven, amit kifejezetten az útmutatónak létrehozott külön blogon publikált. Felismerve az útmutató hasznosságát és fontosságát, teljesen szabadon megosztható és terjeszthető. Sőt! Hogy minél több emberhez eljusson, közzé tette a nyers grafikai filet valamint a betűkészletet, így bárki lefordíthatja a saját nyelvére.

Ezen felbuzdulva elkészítettem az útmutató magyar nyelvű fordítását, melyet most meg is osztok veletek a blogon, de elérhető és megosztható BlindJaw oldalán is, több más nyelvvel együtt (angol, német, portugál, román, spanyol, olasz, svéd…).

This Post Has 10 Comments
 1. Hát én csaj vagyok, de szuperek az írásaid + ez a fordítás.
  Kérdés: ha a gyors módszert használom, az ér vmit, ha nem közvetlenül szex előtt történik? Vagy, konkrétabban: ha csak mondjuk kora reggel van lehetőségem erre a tisztálkodásra, 6-7 körül, de szex csak 10-11-kor lesz, akkor mi a szitu, nincs is értelme reggel megcsinalni?

  1. Szia!
   Örülök, ha hasznosnak találod 🙂
   A gyors kimosás esetén néhány óráig nagy eséllyel még “bevethető” leszel, de ez attól is függ ettél e előtte/közben illetve, hogy milyen gyors az anyagcseréd.

 2. Mi van akkor ha a beöntésnél idövel fájdalmat érzek, és olyankor rögvest kijön minden… és görcsöl is néha “azt érzem sokszor, ha sokat engedek be akkor szétrobbannak a beleim), emelett a gyomrom nem korog, nem jelzi, hogy van e bent még és megjártam hogy még bizony volt bent egy kevés…

  1. Szia!
   Lehetséges, hogy túl nagy nyomással engeded be a vizet, és ez irritálja a beleidet. Fontos a megfelelő víznyomás és hőmérséklet megválasztása is, kb. 37-38 C° között legyen a víz hőmérséklete. Előfordulhat, hogy mivel túl sok vizet engedsz be, már túl halad a szigmabélen, a leszálló vastagbélbe elakadó víz miatt pedig görcsölhetsz is. Egy átlagos dugáshoz, vagy dildozáshoz legtöbb esetben elegendő lehet a fenti útmutató “gyors” változata.

 3. Szia!

  Köszi a fordítást és az összefoglalót.
  A teljes tisztítást az aktus előtt mennyi idővel érdemes elvégezni? Ill. teljes tisztítás után érdemes-e várni (mennyit?), hogy a rendszer visszatérjen az eredeti állapotába behatolás előtt, így ne legyen diszkomfort érzés?

  Köszi

  1. Szia!

   Szerintem érdemes úgy időzíteni, hogy aktus előtt 20-30 perccel már végezz a kimosással, és a beleid is és te is kicsit ráhangolódj az aktusra. Ebben az időben érzed ha esetleg még ellenőrizni kell magad.

 4. Szia!

  Még egy kérdés: a hagyományos beöntőkészletnél mekkora űrtartalmú folyadékkal érdemes végezni a teljes mosást?

  Köszi

  1. Ebben nincs tapasztalatom, de szerintem kb. 1 liter kell minimum a teljes kimosáshoz, és persze többször megismételni.

 5. Szia!
  Több órán keresztül próbálom kimosni magamat, a teljes tisztítást próbálom. De valamiért több óra után se tisztulok ki. Lenne valami trükk rá? 🙂

  1. Szia!
   Érdemes az útmutatót követni, mert ha “túlöntöd” magad, akkor a bél távolabbi szakaszába is víz jut, és egy elég időigényes folyamatot tud generálni ezáltal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .