A popsi tisztítása

Az anális- szex, és játékok előtt ajánlatos a popsi tisztítása, mely lehetséges fecskendő, fenék kimosó ballonnal, vagy a tusolócső végére csavarható kimosófej segítségével.

Fenék kimosó ballon

A fenék kimosó ballon egy olyan szerkezet, aminek az egyik végén egy puha, kézzel könnyen összenyomható ballon van, míg a másik végén egy merev cső. A ballonba vizet  kell tölteni, majd a másik végét finoman behelyezni a popsiba, és a vízzel töltött ballont összenyomni, így vizet juttatva a popsiba, melyet utána a WC-re ülve kiengedhetünk. Ezt a folyamatot addig kell megismételni amíg szemmel láthatóan tiszta nem lesz az eredmény. A ballonba tehetünk kamillás oldatot is, melynek gyulladáscsökkentő hatása van.

Kimosófej

A kimosófej a zuhanyrózsa helyére csatlakoztatható, és általában műanyagból, gumiból vagy fémből készül. Különböző méretekben kapható,  így mindenki megtalálja a számára ideális méretet, attól függően milyen mélyen szeretne tiszta lenni. Egyes kimosófejekbe kamillás kapszulát is tehető, mellyel a gyulladások és a kellemetlen érzések is csökkenthetők.
Ezt is könnyű használni, egyszerűen csak le kell csavarozni a zuhany végéről a zuhanyrózsát, és a kimosófejet a zuhanycsőre csatlakoztatni. (Nem minden esetben, de lehet, hogy a kimosófej alá is kell tömítőgyűrű, ami a zuhanyrózsa alatt van.) A kimosófej használatához is ajánlott síkosítót  használni, ha valaki úgy érezni, növeli a korfontérzetet. Nagyon fontos a vízsugár nagyságának és hőmérsékletének a megválasztása. Mind a túl erős a sugár, vagy a túl hidege/meleg víz mind kellemetlenséget tud okozni. A víz hőmérséklete legyen langyos, testmeleg. Tapasztaljuk ki, mert ami a kezünknek esetleg hidegnek tűnik, az a popsinknak lehet, hogy pont ideális. A vízsugár erősségét fokozatosan növeljük, amíg ideálisnak nem tűnik, de semmiképp ne kezdjük erős vízsugárral. Sajnos ezekre nincs bevált recept, mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, hogy neki melyik a kényelmes.

Mivel a végbél fertőző, kártevő baktériumokat is tartalmaz, bármi (ujjak, segédeszköz, hímvessző) ami érintkezett a végbélnyílással, később alaposan mosd le. A popsi kimosásához, tisztításához használt segédeszközöket használat után alaposan mosd el, és fertőtlenítsd pl. Inno-Sept folyékony szappannal, vagy akár a gyógyszertárakban is kapható neomagnol-os oldattal. Ebben az esetben is ügyeljünk rá, hogy a olyan tisztító- vagy fertőtlenítő szert válasszunk, mely nem károsítsa/roncsolja a segédeszközt.
Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj a jobb oldalon található űrlapon keresztül.

A kép forrása: http://gay-ass.tumblr.com/post/107683324547

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .