Biztonságos szex játékszerekkel

A szexjátékszerek, szexuális segédeszközök (dildo, butt plug, vibrátor, análgolyók) partnereddel való közös használata esetén is kiemelten fontos szempont a biztonság. Ugyan nem történik klasszikus értelemben testnedv cserés aktus, de a szexjátékszerekkel is át lehet adni a partnerednek bizonyos nemi úton terjedő fertőzéseket, betegségeket, tehát kiemelten fontos a biztonság és a fertőtlenítés.

Ahogy olvasható a korábbi bejegyzésen (Dildók tisztítása) olvasható, léteznek kimondottan a szexjátékszerek tisztítására és fertőtlenítésére kifejlesztett szerek. A játék közbeni gyors fertőtlenítésre ideális lehet a Mr B tisztító spray, mely az eszközök fertőtlenítésére szolgál: megöli a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

Az egyetlen sterilizálható anyag az orvosi minőségű szilikon. Ez nem porózus és lehet forralni 2-4 percen keresztül. Mielőtt megosztjuk partnerünkkel hőkezelni kell ahhoz, hogy biztonságos legyen (az egyszerű mosás nem nyújt teljes védelmet), a betegségek átadásának lehetősége ugyanis mindig fenn áll. Minden egyéb alapanyagú szexuális segédeszközt vagy alaposan fertőtleníts (pl. INNO-SEPT) vagy ami a legegyszerűbb és legbiztosabb, húzz óvszert a szexjátékszerre.

Természetesen ha a partnereddel „testnedvcserés” kapcsolatban vagy, akkor a játékokat is bátran használhatjátok egymással, ugyanis az semmiben sem különbözik biztonság szempontjából a normál aktustól. De ebben az esetben is fontos, hogy a végén, a játék befejezése után alaposan megtisztítsátok és fertőtlenítsétek az eszközöket, és miután teljesen megszáradtak, csak azután tegyétek el őket. Ez garantálja, hogy a segédeszközöket hosszú ideig ki tudjátok élvezni.

A szexjátékszerek biztonságos használatát esetén is fontos szempont a popsi tisztítása.

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .