Látogatói felmérés eredménye

A 2015. decemberében közzétett látogató kérdőívet lezártam, és 2016. május 31.-ig összesen 39 fő töltötte ki.

Látogatói felmérés eredménye

A kitöltők 97%-a férfi, és 3%-a nő volt, összesen 1 fő női látogató töltötte ki a kérdőívet.
Az életkor tekintetében a legtöbb választ a 18-30 év közötti korosztály adta (17 fő) , ezt követte a 31-40 éves korosztály (14 fő) és csupán egy 50 év fölötti látogató válaszolt.
A legtöbb választ a budapesti lakosok adták (25 fő), majd őket követték a kisvárosi válaszadók (6 fő). Érdekesség, hogy egy lelkes bécsi olvasónk biztosan van :)
A végzettségek tekintetében a válaszadók 43%-a rendelkezik főiskolai vagy egyetemi szintű diplomával és 30%-a középiskolai vagy gimnáziumi érettségivel. 1-1 fő rendelkezik posztgraduális végzettséggel, és doktori fokozattal.
Szexuális orientáció tekintetében nem kaptunk meglepő választ, csaknem 70%-a homoszexuális, 23%-a biszexuális és csupán 8%-a heteroszexuális (3 fő).
A válaszadók többsége valamiféle segédeszközt/játékot preferál, de jelentős a BDSM valamint a alsónadrág illetve WS kedvelők aránya is.
A legtöbb látogató a PlanetRomeo oldalról jutott a blogra, de ugyan csak sokan a google kereső segítségével talált a blogra.
 A legtöbben szexjátékszerek bemutatásáról, teszteléséről szóló bejegyzéseket látnátok a blogon a jövőben, de sokan olvasnának kezdőknek szóló tanácsokat, illetve néznének képeket/videókat is.
Erős fölénnyel nyertek a fórum iránt vágyakozó olvasók :)
Többségben vannak a rendszeres, hűséges látogatók, köszönöm! :)

Tovább a részletes eredményekhez :-)A legtöbben a tartalmat, friss tartalmat tartjátok a legfontosabbnak, illetve a blog gyorsaságát emeltétek ki, mint fontos szempont.

Köszönöm mindenkinek a kitöltést, és az eredményeknek megfelelően a jövőben változások, fejlesztések várhatók.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .