Lidokain: egy kis segítség a hosszabb játékhoz

A legtöbb passzív srác számára az első jel, hogy ideje befejezni a dildózást/fistinget az általában a fellépő fájdalom, vagy érzékenység, ami inkább az állandó dörzsölődésből/súrlódásból ered, mintsem a túlzott tágításból. Ez nem egy olyan jel, amit figyelmen kívül kell hagyni, hiszen a fájdalommal a tested megpróbál üzenni neked. A lyukad is értékeli, ha abbahagyod az öklözést/dildózást amikor már kellemetlenné válik, mert így hamarabb regenerálódik és élvezheted újra, mintha figyelmen kívül hagyod a fájdalmat, és tovább erőlteted. De van azonban valami, amit az elején bevethetsz annak érdekében, hogy picit hosszabb ideig élvezhesd az öklözést/dildózást: Lidokain kenőcs.

Lidocain molekuláris modellje
forrás: WikiPedia

A lidokainról

A lidokain amid típusú membránstabilizáló helyi érzéstelenítő, más helyi érzéstelenítőkkel összehasonlítva közepes hatáserősségű és hatástartamú, gyors hatást biztosító anyag. A helyi érzéstelenítők olyan vegyületek, amelyek az alkalmazás helyén átmenetileg felfüggesztik az idegszövet ingerületvezető képességét. A helyi érzéstelenítés során először a fájdalom szűnik meg, ezt követi a hőérzés és a tapintás érzékelésének megszűnése. Emiatt a Lidokain segít kicsit kitolni a fájdalomküszöböd, és így tovább élvezheted az öklözést, de nem segít ellazulni, és semmilyen módon nem változtatja meg a hangulatod, sőt függőséget sem okoz.

Itthon vény nélkül lehet a gyógyszertárakban Lidokain kenőcsöt kapni, leginkább az EGIS által gyártott 50mg/g 20g-os kiszerelésben, ami kb. 1.500-1.600 Ft-ba kerül (2019). Az 50mg/g a kenőcs Lidocain koncentrációjára utal, ami azt jelenti, hogy 1g kenőcsben 50mg Lidokain van. Egy 3 cm-es kenőcs-csík 1 g kenőcsnek felel meg, ami 50mg Lidocaint tartalmaz. A betegtájékoztató szerint 24 órán belül egy tubusnál (20g) több kenőcsöt ne használjunk.

Egyes kritikák szerint, ezek a helyi érzéstelenítő krémek bőrön keresztül nem tudnak hatni, ugyanis nem jut át a bőrön keresztül az érző idegekhez, nem tudja kifejteni a hatását, ehhez ugyanis más vivőanyagok, más hatóanyagforma szükséges. Viszont az ánuszra kenve kitudja fejteni a hatását, mivel a végbelet és az ánuszt nyálkahártya borítja, amin keresztül fel tud szívódni.

Hogyan használd?

Az ánusz külső részét, vékony rétegben kell bekenni Lidokain kenőccsel az öklözés/dildózás és a síkosítás előtt. A kenőcs szinte azonnal ki fogja fejteni a hatását. A kenőcsöt nem érdemes összekeverni a síkosítóval, ugyanis semmilyen előnyünk nem lesz belőle, ha a végbélbe is jut.

A lidokain kenőcs segíthet meghosszabbítani az ilyen meneteket, főleg az olyan passzív srácok esetében, akiknek nagyon érzékeny a záróizma, pl. a srácok akik nem szeretik a punching-ot. Segít csökkenteni a be-ki hatolásból adódó irritáció okozta fájdalmat is. Ha helyesen használjuk a Lidokain kenőcsöt, akkor semmi különbséget nem szabad észre vennünk, kivéve, hogy tovább tudjuk élvezni az öklözés/dildózás élményét. Fontos, hogy önmagában nem könnyíti meg az ököl/dildó befogadását, csak segít, hogy hosszabban élvezhessük azt.

Ha bármilyen tapasztalatod van a témával kapcsolatban, oszd meg velünk kommentben, vagy a fórumban.

Források:
http://iamthehandyman.de/lidocaine-for-fisting/
https://hu.wikipedia.org/wiki/Lidokain

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .