Öklözésről kezdőknek

Az ököl befogadásának első alkalma lehet teljes mértékben szexuális tapasztalat, de sokaknak nem csak egyszerűen egy mélyreható érzelmi tapasztalás, hanem igen csak fizikai jellegű is.
Ezért itt van néhány tanács az először öklözőknek.

Tanácsok az aktív félnek

Ha először vagy aktív és a partnered egy tapasztalt passzív az öklözésben, akkor az egész dolog nyitja abban áll, hogy türelmesen figyelsz a passzív partnered szóbeli jelzéseire. Egy jó öklözős passzív meg fogja mondani, hogy hogyan is szeretne játszani a lyukával – így egyszerű kézjelekkel, másféle jelzésekkel, de akár olyan mondatokkal, mint „Lassíts!”, vagy „Baszd szét a kibaszott lukamat!”- ám ami a lényege a dolognak: mindig hallgass az utasításaira. Ha bizonytalan vagy a cselekvésben, kérdezd meg a passzív partnered, mit kell tenned. Aztán emlékezz rá, hogy most nem te irányítasz, hanem a passzív.

Minél többet játszotok egy rendszeres partnerrel, annál jobban megismered a passzív partner fenekének élvezeti értékét, könnyebben is fogsz vele játszani. A rendszeres játék egy jó együttműködést épít ki és ahogyan a játék előre halad, egyre jobban elengedhetitek magatokat, az élmény pedig intenzívebb lesz. Ez egy bizalmi játék.

Tanácsok a passzív félnek

Ha először vagy passzív az öklözésben és tapasztalt aktív partnered van (Remélhetőleg megfontolt és figyelmes!), remélhetőleg jó kezek közé kerültél. Egy jó aktív érthetően fog hozzád beszélni és ezt tőled is viszont várja. Ahogyan együtt messzebbre juttok, végig meg fogja mondani, hogy állnak a dolgok. A szavaidat és a testbeszédedet megfelelően fogja lereagálni, ezzel a tapasztalataitok kevesebb zökkenővel fognak járni, élvezetesebbek lesznek. A jó aktív öklöző időt szán rád, megfontolt, és csak olyan tempóban és gyorsasággal halad benned, ami neked is élvezetes.

Ügyesen kezdjétek el!

Eléggé ritka, hogy valaki a baszástól rögtön átváltson az ököl befogadására, mert a fiúk picsáját finoman kell ingerelni, meg kell tanulnia minden résztvevőnek, hogyan fogadjon be egyre szélesebb és nagyobb szerszámokat. A srácok többsége dildókkal, vagy más játékokkal tágítja a lyukát, így jut fokról- fokra az ököl szélességéig. A legjobban felkészült passzívak sokféle szélességű és hosszúságú játékot kipróbálnak, mire felkészültnek mondhatják magukat, hogy befogadjanak egy öklöt.

A tágítás legjobb módszere a rendszeres játék. Ezt dildókkal, játékokkal és puszta kézzel is végezni kell. A határaidat rendszeresen feszegetned kell, egyre többet kell, hogy kibírj. Néhányan azt tanácsolják, hogy egy nagyon kevés (Tényleg nagyon keveset!) mentholos fogkrémet keverj el sütőporral, ez is segíti a lukadat, hogy még nagyobbra nyíljon. Egyszerűen kenj egy nagyon keveset a dildó hegyére, kenj rá még kedved szerint a kedvenc síkosítódból és told a fenekedbe. A lyukad ettől hamarosan átmelegszik és bizsergető érzés fogja áthatni. Másoknak a bizsergető zsibbadt érzés előidézésére a szegfűszegolaj vált be. Ha eleget gyakorolsz, a lyukad egyre tágabb és erősebb lesz.

Nem csak fizikailag kell az ököl nagyságára és szélességére felkészítened a lyukadat. Mondjuk úgy, hogy a mentális fitnesz is fontos ebben a játékban. Az öklözésnél a mentális edzést a fenekeddel, a lyukaddal folytatott játék elnyújtása jelenti. Óhatatlanul egyre több időt fogsz tölteni ezzel. Növelni kell a dildó, vagy más játék benned töltött idejét is. A másik fontos lépés, hogy elnyújtod a két poppers-szívás közt eltelt időt. Az öklözős passzívak nagyon gyakran egyet értenek abban, hogy a poppers segíti őket az ellazulásban, hogy az öklözés élménye és élvezete vele még mélyrehatóbb. Mikor elérkezik a pillanat, hogy egy ököllel fogsz játszani, meg fogod látni, hogy több időre kell tudnod befogadni az öklöt. Innentől nagyon fontos lesz, hogy kevesebbet játssz a farkaddal, nehogy túl hamar elélvezz. Ezzel sikerül majd egyre hosszabban játszanotok a fenekeddel.

Öklözési alapismeretek és tanácsok

Ne váljon az este rögeszméjévé, hogy neked első alkalommal be kell fogadnod azt az öklöt. Még az is megeshet, hogy első alaklommal sikerül bejuttatnod, bár igen nagy a valószínűsége, hogy kelleni fog egy-két session, mire annyira ellazulsz, hogy bemegy. Emlékezzetek ti is, aktívak, hogy nem kell elsietni a dolgot. Időt kell szánni a passzív lyukának tágítására, megdolgozására. Ehhez pedig az ujjaidat és dildókat kell használnod, nem azonnal az öklödet. A passzívnak is jobbat tesz, ha időt szánsz rá és a picsája is jobban ellazul a kaland folytatásához.

Előjáték, bemelegítés

Közeg-„Játéktér”: Fontos, hogy a passzív a lehető legkényelmesebb és legnyugodtabb érzést tapasztalja meg. Sok passzív szereti, ha egy szexhintában (sling) öklözik, mások szeretik, ha a hátukon fekhetnek közben, vagy ha négykézláb lehetnek közben. A hálószoba megfelelő kényelmet nyújthat. Sok párna és megfelelő mennyiségű szexjátékokra szánt törölköző kell, hogy elkerüljük a hétköznapi tárgyak bepiszkolódását és mindketten elengedhessétek magatokat. Bárhol is szeretnéd csinálni, a legjobb az, ha eltünteted szem elől a zavaró látványelemeket. Ehhez érdemes gyenge hangulatvilágítást beállítani, a függönyöket pedig behúzni. Érdemes még halk háttérzenét bekapcsolni. Ez mind a passzív fél kényelmét fogja szolgálni.

Előkészületek: Bizonyosodj meg róla, hogy minden kéznél lesz, amire csak szükségetek lehet. Ezek: síkosító (J-Lube, J-Jelly, vagy Crisco), papírtörlő, kesztyű, poppers, dildók, italok, kamera, meg alapvetően minden más, ami szerinted hasznos lehet.

Aktívak: Mindig nézzétek meg, hogy rövidre vágtátok-e a körmeiteket, hogy kellően simára reszeltétek-e le őket. Azt is, hogy teljesen tiszták-e a kezeitek.

Passzívak: Mindig alaposan tisztítsátok ki magatokat. Minden lehetséges törmelékelemtől tisztítsátok meg a lyukatokat. Legyen annyira tiszta, hogy semmi se zavarhassa meg a megszakítatlan, hosszabb meneteket. Ezt elérhetitek kicsi, hordozható beöntővel, de a zuhanyfej helyére illeszthető mosóval is.

A kezdés mindig legyen óvatos

Ne told fel azonnal a besíkosítózott öklödet anélkül, hogy nem melegítettetek be a passzív partnerrel. Tényleg nagyon fontos jól megnyitni a passzív lyukát. Kezdésnek nyalhatod, ujjazhatod, baszhatod. Ezután használd a passzív egyik kedvenc dildóját, amivel már játszott is ezelőtt. Az is jót tesz, ha egy, két, vagy három ujjadat elkezded mozgatni a lyuka peremén (ez amolyan körkörös nyomkodó mozdulat), ezzel nyújtod és masszírozod a lyukát, hogy el tudjon lazulni.
Ha készen áll, akkor lassan elkezdhetsz behatolni a fenekébe az öklöddel.

Az ököl befogadása

Vedd azt is figyelembe, ha egy srác először fogad be egy öklöt, nagyon változatos és látványos reakciókat adhat rá. Minden azon múlik, hogy kellemes tapasztalataikon keresztül az aktív és a passzív bizalmat adjon egymásnak. Néhány srác azonnal el tud élvezni, ha bekerül az ököl és ez eléggé gyakori. Másik ilyen reakció a teljes testtel átélt orgazmus, ami minden egyes alkalommal néhány percig tart. Ez utóbbi afféle testen kívüli élményre hasonlít. Sőt, ha a játék tovább folytatódik, többszörös teljes test orgazmus is elérhető. Persze ez mindenkinél más. Bármi is legyen a reakciója, hagyd a passzívnak, hogy minden érzékelhető dolgot úgy tapasztaljon meg, hogy nem erőszakolod belé az öklödet, mert az addigi játék örömét veheti el az ilyen erőszakos lépés. Az ököl befogadása első alkalommal egy teljesen új élmény, a passzív azt is mondhatja neked, hogy lassan csináld, majd állj le egy kicsit, de azt is, hogy ne hagyd abba. Aktívként mindig hallgasd meg, mit szeretne a passzív fél. Tudatosítsd magadban, hogy a reakcióival mit akarhat veled közölni és mindig megfontoltan, határozottan cselekedj vele.

Az első öklözés után

Ha már egyszer sikerült befogadnod valaki öklét és vártál, hogy 3-4 nap alatt felépülj, a legközelebbi behatolásakor már egy kicsit könnyebben fogod befogadni. Minden lyuknak úgymond van egy emlékezőképessége. Mindig tanácsos a fentebb leírt dolgokat megcsinálni, amíg tapasztalatot nem szerzel és teljesen ki nem ismered a magadra vonatkozó játékszabályokat.

Lehetséges problémák

Nem veszi be az öklöt: A fenti dolgokat valaki megcsinálta, de mégsem képes befogadni az öklöt. Gyakori problémája a srácoknak, hogy túl kicsinek tartják a feneküket, vagy, hogy túl szűkre szabott a csontozatuk ahhoz, hogy befogadhassák az öklöt. Sokszor próbálták már ugyanazzal, vagy más-más aktívakkal és sehogy sem értek el sikert. Szerintünk ez nem fizikai, inkább szellemi akadály miatt lehet. Fontos, hogy tanulj meg túllépni az esetleg észlelt fizikai akadályokon, csupán egy utolsó szellemi lökésre van szükséged ilyenkor a kellemetlen tapasztalások megszüntetéséhez. Sokaknak ez a legnagyobb akadály. Talán nem gyakorolsz eleget, vagy nem követed a fenti tanácsokat. Ha mégis úgy teszel, ahogy tanácsoltuk, mindig be fogja venni az öklöt.

Valami pirosat látok: A síkosító rózsaszínes elszíneződése még általában teljesen rendben van, de ha mélyebb, sötétes vörös elszíneződést látsz, akkor ideje abbahagyni a játékot. Ezután ajánlott hideg vízzel kitisztítania magát a passzívnak, hogy megszüntesse az esetleg felmerült vérzést.

A mély behatolás: Na ez az, amit a gyakorlottabb öklözőkre kell hagyni. A mély behatoláshoz mindenképpen gyakorlott aktív kell, de nem árt, ha a passzívnak is van benne tapasztalata. Amíg újoncnak mondanád magad, tartózkodj a csuklóvonalnál mélyebbre történő behatolástól. A megfelelő edzettség és tapasztalat eléréséhez sokszor éveket kell gyakorolni.

Megjegyzések és tanácsok

Ha passzív vagy, gyakorold a lyukad és az elméd ellazítását is. Csináld többször azt, amit élvezel és cserélj infókat a játszótársaddal. Mindennek az alapja a kommunikáció és, hogy hallgass a másikra.

Ha aktív vagy, hallgass a passzív bármilyen hangjelzésére, figyeld a testbeszédét. Legyél mindig megfontolt és mindkettőtöknek élvezetes lesz az élmény. Ha megjegyzed, hogy a passzív fél vezeti a játékot, hosszabb, jobb és hihetetlenül élvezetesebb alkalmakban lesz részetek.

A szöveg és a képek forrása: http://www.redhankies.com/fisting-101/
Boritókép forrása: https://www.forttroff.com
Utolsó letöltés és fordítás: 2019.01.01

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .