Sikosítók

Az popsiba való behatolásnál elengedhetetlen a megfelelő síkosítás, mert anélkül kellemetlen, fájdalmas lehet, és sérüléseket is okozhat, főleg, ha segédeszközöket is használunk. Sok esetben óvszer használata mellett sem elegendő az óvszeren gyárilag felvitt síkosító mennyisége. Éppen ezért fordítsunk időt és energiát (és persze pénzt is) a megfelelő síkosító kiválasztására. Manapság a boltokban és az interneten a síkosítók széles palettája megtalálható, ezek különböző alapanyagúak illetve ízesítésűek lehetnek.

A síkosítókat lehet csoportosítani alapanyaguk szerint, akkor

  • petróleum-,
  • olaj-,
  • víz-, és
  • szilikon alapú síkosítókról beszélhetünk,

ha pedig felhasználási terület szerint csoportosítjuk, akkor

  • anális-,
  • vaginális-,
  • ízesített-,
  • segédeszköz-,
  • masszázs-, 
  • és öklöző síkosítókról beszélhetünk.

 Víz alapú síkosítók

Ez a leginkább elterjedt, és legolcsóbb síkosító a piacon. Összetevőit illetően általában ionizált vizet, glicerint, propilén-glikolt és nem mérgező tartósítószereket tartalmaznak.Vízzel könnyen lemosható, nem hagy foltot, és latex- és óvszerbarát. Hátránya, hogy hosszabb együttlét során a víz elpárolog, emiatt gyakrabban kell pótolni a síkosítót.
A legújabb víz alapú síkosító a J-Lube, melyet por alakban árulnak, és otthon, víz hozzáadásával könnyedén síkosítót tudunk belőle készíteni. A por és a víz arányával tudjuk a síkosító állagát változtatni. Nagyon gazdaságos és hatékony. A bekevert síkosítót érdemes 1-2 napon belül elhasználni, ezért jó ha mindig csak annyit keverünk be amennyit várhatóan elhasználunk. A port érdemes légmentesen lezárt tasakban vagy dobozban tárolni.

 Szilikon alapú síkosítók

Nagymértékben hasonlít a víz alapú társára, csak az összetevőéből egy igen hasznos tulajdonsága származik, miszerint vizes területeken is jól teljesít, így akár a víz alatti együttlétek esetén is jó szolgálatot tehet. Jobban síkosítót, kevésbé kell használat közben pótolni. A latex alapú anyagokat nem károsítja, viszont vigyázni kell, mert a szilikon alapú anyagokat, segédeszközöket roncsolja és tönkreteszi. 

Petróleum alapú síkosítók

Általában ásványi olajból, vagy petróleumból készítik. Roncsolják a latex alapú  eszközöket, így az óvszert is, foltot hagy és eltávolítani szinte lehetetlen. A sok hátránya miatt üzletekben szinte már nem is kaphatóak.

Olaj alapú síkosítók

Természetes alapanyagokból készülnek, a petróleum alapúhoz hasonlóan foltot hagy és nehezen eltávolítható, valamint roncsolja az óvszert is és a latex alapú eszközöket. 
Manapság elterjedt, növény alapú síkosító a Crisco, amit általában öklözéshez (fist) használnak. Fontos, hogy az óvszert roncsolja, így öklözés után érdemes kimosni a végbélben maradt Crisco-t, mielőtt óvszerrel szeretnék a popsiba behatolni, mert az óvszer szakadásához vezethet. 
 
Ha Crisco öklözőzsírt szeretnél vásárolni akkor látogass el a BlackDream-be (http://blackdream.hu)
 
Természetesen nem csak szexuális együttléthez használhatunk síkosítót, hanem akár maszturbáláshoz is, azt is sokkal kellemesebbé tudja tenni.
 
Nagyon fontos, hogy ha dildót, anál plugot, vagy bármilyen segédeszközt használunk, akkor nézzük meg, miből készült, mert olyan síkosítót kell válasszunk, mely nem roncsolja, vagy nem teszi tönkre!
 
Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj a jobb oldalon található űrlapon keresztül.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .