Színek és jelentésük a meleg szex-szubkultúrában

Biztosan sokan hallottatok már róla, hogy a korábbi generációk meleg szubkultúrájában a textilzsebkendő az ismerkedés egyik eszköze volt, magában hordozva annak jelentését.

A színek és azok jelentése napjainkban is jelen vannak a meleg szex-szubkultúrában, méghozzá nemzetközileg, ugyanis minden országban ugyan azt jelentik az egyes színek. Ezekkel a szín-kódokkal kifejezhetjük szexuális érdeklődésünk, festishünk, és ez által a partnerkeresés és –választás is könnyebb. Leggyakrabban valamilyen szexuális kiegészítőn, vagy segédeszközön jelenik meg az a bizonyos szín-kód, például jockstrap-en, farokgyűrűn, vagy karkötőn/karpánton. Sőt, nem csak a szín számít, hanem az is, hogy pl. a karpántot melyik kezünkön hordjuk, vagy a mellbimbó piercing melyik oldalon van, ugyanis a jobb oldal jelenti a passzív szerepet, a baloldal az aktív szerepet. Tehát ha pl. valaki sárga karpántot visel a bal kezén, akkor ő egy olyan aktív, aki kedveli a pisi-szexet. :)

Íme néhány gyakori szín, és azok jelentése a meleg szex-szubkultúrában:

SzínJelentés
feketeS/M
fehérmaszti, hoki, önkielégítés
szürkebondage/kötözés
világoskékorál
sötétkékanál
faszén-szürkelatex fetish
világos rózsaszíndildó fetish
fuksziafenekelés
lilapiercing
bézspopsinyalás
pirosfisting/öklözés
sárgaWS/pisiszex
sárgarabarackducikedvelő
sötét rózsaszínmellbimbó kínzás
mályvaköldök fetish
aranyhármas felállásban
bőrbőr fetish

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .