Dildós fiú blogja: jelen és jövő

Sziasztok!

Mint láthattátok az utóbbi időben több apró – de mindenképp a felhasználói élmény javítását célzó – fejlesztés történt a blogon:

  • fórum és chat elindítása,
  • teszt jelleggel a fórum megnyitása a látogatók számára is,
  • regisztrált tagok képet és videót csatolhatnak / illeszthetnek be a hozzászólásokhoz,
  • link-gyűjtemény létrehozása, és elhelyezése az oldal alján a láblécben,
  • bejegyzések kategorizálása, és az egyes kategóriákra mutató linkek elhelyezése az oldalsávban,
  • hírlevél feliratkozási lehetőség.

Sajnos az utóbbi időben elmaradtak az új bejegyzések a blogon, amit többen is kifogásoltatok, hozzáteszem, teljesen jogosan. Az elmúlt pár hétben több új bejegyzéssel bővült a blog, és terveim szerint heti 1-2 új friss bejegyzést fogok posztolni, legyen az akár cikk, videó vagy kép.

A célom továbbra is az, hogy a blog segítségével hozzájáruljak egy online közösség kialakulásához, ahol a dildó és fist szerelmesei egymásra találjanak, és megtudják osztani egymással az élményeiket, tapasztalataikat, és segíteni tudnak egymásnak. Ennek érdekében – egy korábbi felmérés eredményeként – hoztam létre a fórumot és a chatet ahol szabadon, regisztráció nélkül is tudtok beszélgetni.

Éppen emiatt szeretnék mindenkit bátorítani, hogy nyugodtan jelezze a fórumban, ha bármilyen technikai problémája vagy észrevétele / ötlete van a bloggal kapcsolatban. Minden építőjellegű kritikát szívesen fogadok, mert csak így kapok visszajelzést arról, hogy milyen igényeitek van, és nyilván amit tudok ennek érdekében meg is teszek.

Aki szeretne a blog szerkesztésében – és ezzel egy közösség létrehozásában – bármilyen módon részt venni (pl. bejegyzés írása, külföldi cikkek felkutatása, fordítása vagy saját videó/kép beküldése), vagy akinek netán van egy jó ötlete, észrevétele, jelentkezzen illetve írja meg nekem bátran.

További izgalmas és hasznos böngészést! :)

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .