Fenekelés / spanking

Nem vág a blog profiljába, de egy izgalmas és számomra is új élményben volt részem a minap, amit gondoltam megosztok veletek. Történt ugyanis, hogy találkoztam egy sráccal, akivel már régebb óta beszélgettem. A találkoztam vele, konkrétan azt jelenti, hogy áthívott magához, és boroztunk, beszélgettünk. Hogy, hogy nem, de az ágyon feküdt, polóban és fekete alsónadrágban, és nekem se kellett több, egyhamar a popsiját simogattam, cirógattam, be-be nyúlva az alsónadrágja alá. Látván, mennyire élvezi, gondoltam rácsapok a fenekére, amit meglepően élvezett, és picit sem ellenkezett, így egyre többször és egyre nagyobbat csaptam a popsijára, és hogy méginkább érezze, lehúztam az alsónadrágját is, és a szőrtelen kis popsiján csattant a kezem. Minden egyes csapás után mégjobban élvezte és egyre erősebben vágyott rá, a fájdalomra, ami inkább volt kéjes gyönyör számára.

Minden nyögésében egyszerre volt benne a fájdalom, az élvezet, a vágy és a gyönyör, mely minden egyes csapás után betöltötte a szobát. Talán az szemlélteti leginkább, mennyire élvezte és mennyire felizgatta a szituáció, ahogy a szoba közepén, letolt alsónadrágban, négykézláb várta, hogy a vörös popsiját újra és újra elfenekeljem. Sokszor már az én tenyerem fájt, és zsibbadt, de ő még sosem állított le, sosem volt elég neki, újra és újra vágyott rá. Hogy még inkább élvezze, és feszegessem kicsit a határait, a puszilgatás, és cirógatás közben váratlanul csaptam nagyokat a popsijára, aminek eredményeként remegett az egész teste mert nem tudta, hogy a finom, lágy nyalogatás közben mikor fogok újra rácsapni, amire ő igazán vágyott. (A képen a srác popsija van, miközben az ágyon hason fekve a párnát harapja, várva, hogy a már vörös popsijára újra rácsapjak.)

Hogy őszinte legyek, nem tudom, melyikünk lepődött meg jobban. Ő, amiért egy olyan, teljesen új élményben volt része, melyre sosem vágyott, és nem is gondolta volna, hogy Ő ezt ennyire élvezni fogja. Vagy én, aki ezelőtt sosem fenekeltem el senkit, és sosem volt bennem a kiváncsiság ez iránt, és mégis, ennyire tudtam élvezni, és erős izgalmi állapotba hozott.

Persze tagadhatatlan, hogy a fenekelés is erősen át van szőve az alá-fölé rendelési erőviszonyokkal, és ez is befolyásolja a szituáció élményét, hiszen az egész nem szól másról, mint arról, hogy a sub és a dom szerepek ebben a játékban elevenednek meg. Mindenesetre én nagyon élveztem, és mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Borítókép forrása: HelixStudios / prettymales.com

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .