Interjú két fisting pornószínésszel

Az adam4adam blogon találtam egy 2016-os interjút, melyben a blog szerzője, Neal beszélgetett a Falcon Stúdió két pornószínészével Axel Abysse-el és Brandon Moore-al. A két színész főleg fisting pornókban látható, és a saját tapasztalataikat osztja meg a témában.

Neal: Mi is igazából az öklözés és miért kezdjünk bele?

Axel: Az öklözés sokkal több, mint az, hogy beleteszed a kezed különböző testnyílásokba. Az aktívnak és a passzívnak is egyedi testi-szellemi közelséggel jár. Bizalom kell hozzá, de magabiztosság is. Elméletben és testileg is meg kell nyílnotok egymásnak. Személy szerint, én nem hiszem, hogy egy dom és egy sub közti érintkezésről lenne szó. Sosem büntetésként fogtam fel: az egész dolog az élvezetről szól és a legjobb masszázs, amit a prosztatád valaha is kaphat. Ja, és álmaid legjobb orgazmusát tudod vele elérni.

Axel Abysse

Axel Abysse

Farok méret: 7.5″ (~ 19 cm)
Testszőrzet: szőrtelen
Magasság: 5’8″ (~ 172 cm)
Hajszín: világosbarna
Szemszín: zöld
Szerep: passzív
Farok: metéletlen
Testfelépítés: úszó

Brandon: Öklözéskor vagy az egész kezedet, vagy a karodat –Meg, ne finomkodjuk el a dolgot! – mindkét kezedet és alkarodat feltolod a másik fenekébe. Aztán van olyan, hogy te akarod, hogy veled csinálják ezt. Néha te is megteszed ezt magadnak, a saját kezeiddel. Csak akkor kell elkezdened az öklözést, ha tényleg készen állsz a vele járó kalandokra, hogy felfedezd a szexnek egy extrémebb oldalát is. Tényleg nagyon szexi, amikor megkívánsz valakit és bevállaljátok, hogy kicsit romboljátok egymás lyukát. Nem azért kell belekezdeni, hogy kérkedj a képességeiddel, vagy kielégítsd az önérzeted, mert az ilyen pontokon szokott szimpla aprómunkává válni a dolog.

Brandon Moore

Brandon Moore

Farok méret: 7″ (~ 18 cm)
Testszőrzet: mérsékelten szőrös
Magasság: 5’8″ (~ 183 cm)
Hajszín: sötétbarna
Szemszín: kék
Szerep: uni
Farok: metélt
Testfelépítés: úszó

Ami az öklözést illeti: Hogyan kezdődött el ez a dolog?

Axel: Senki sem tudja biztosan, hogy mikor és hol kezdődött. Igazából egy nagyon belsős-klubszerű dolog volt. Bár, az internettel, a netes pornóval lett egyre népszerűbb az elmúlt néhány évben.

Brandon: Én sem vagyok teljesen biztos az öklözés eredetében. Azt hiszem a hetvenes évek srácaihoz lehetett köze, azokhoz, akik New York kikötőiben igazán férfias, kemény szexet kerestek. Olyan underground kultúra volt ez, ami tényleg csak a háttérben, a négy fal között tudott virágozni. Biztosan túl romantikusan magyarázom magamnak, de tényleg nagy szerepet vitt a HIV előtti gay kultúrában, amikor mindannyian azokkal a dolgokkal kísérleteztünk, amit mindannyian úgy láttunk, mint igazi, melegeknek való férfias dolgokat. Tudod, ez akkor volt, amikor még nem egy „termék” volt a sok közül. Szerintem minden állatfaj hímjében van egy jó nagy adag agresszió, aminek jócskán van köze a szexéhségünkhöz is. Az öklözés pedig egy nagyon szép keveréke két férfias tevékenységnek: ez a baszás és a harc. Azért azt is meg kell jegyeznem, hogy a passzívak részéről nagy engedékenységet igényel, sokkal inkább egy sport kihíváshoz hasonlít, mintsem egy harc feladásához. Amikor a passzív kihívásként érzékeli, az sokkal közelebb ál a férfias dolgokhoz. De visszatérve a kérdésedre: tényleg nem tudom, honnan jön az öklözés. Még középiskola tizedikben találtam rá az öklözésre a neten.

Forrás: https://www.axelabysse.com/

Mióta csináljátok?

Axel: Majdnem tíz éve.

Brandon: Miután 15 éves koromban találtam néhány öklözős oldalt egy Angelfire –vagy más hasonló- nevű oldalon, vagy egy hétig teljesen le voltam döbbenve a dolgokon. De tudod, hogy szokott ez lenni: a kíváncsiság rábírta ezt a cicust, hogy jockstrap-et húzzon, és tekebábut dugjon fel a fenekébe, miközben a tükörben magát nézi és apa melós bakancsait viseli. Mindig irtóra kíváncsi voltam és amikor a családom nem volt otthon, annyit játszottam a fenekemmel, amennyit csak bírtam. Elképesztő, hányféle ketyerét nyomtam fel magamnak. Volt egy zsírkréta alakú persely, kalapács, kisebb méretű kézi súlyzó, de egy elég hosszú elemlámpa is, amit szigszalagba burkoltam. Ja, és ne hagyjam ki mindenki kedvencét, a baseballütőt. Arra is emlékszem, amikor egy darab szappant használtam, majdnem fel tudtam nyomni az egész kezemet a seggembe.

Mikor is öklöztetek először? Milyen élmény volt?

Axel: Már a kezdetektől uni vagyok. Megvilágosodás erejével hatott, amikor először be tudtam fogadni egy öklöt. Néhányszor kellett csak megmozdítania bennem és el is mentem. Az örömtől rá görcsöltem és nem is bírtam abbahagyni. Ez volt az első anális orgazmusom és azóta is függő vagyok.

Brandon: Emlékszem, hogy az első öklözős élményem 18 éves koromban volt, egy sráccal akit a neten ismertem meg és még nagyon új voltam Los Angelesben. A tisztálkodás ott lenn szinte egy örökkévalóság volt. Még nem tudtam, milyen az a teljes elernyedtség, ami az öklözéshez kell, a kezei pedig óriásiak voltak, én meg túl ideges voltam, hogy poppers-t szívjak. Atyagatya, amikor benyomta a bütykös ujjait és csuklóig betolta!! Majdnem belevakultam. Azelőtt sosem tapasztaltam egy ilyen extázist, egy teljes belső orgazmust amilyen ez volt. Az első ököl, ami beléd hatol a legjobb. Na meg, azóta alkalomadtán még mindig játszunk egymással. Őrjítően jó adottságú lyuka van, nem tudom megállni, hogy ne fussak vele néha össze.

Biztonságos dolog öklözni? Itt a nemi betegségekre gondolok.

Axel: Mint a szex minden formájánál, úgy itt is akkor biztonságos a dolog, ha az aktív fejben tart néhány alapszabályt. Az aktív húzzon kesztyűt. Minden aktívra külön síkosító jusson, nem szabad osztozni. Minden lyuk előtt külön meg kell mosakodni. Mindig biztonságosan játszok és másnak is ezt ajánlom. Az emberi testnek minden bizonnyal legkoszosabb része a kéz, a maga mindenféle kórokozójával. Biztosan nem akarod őket feljuttatni a szervezetedbe.

Brandon: Annyira biztonságosan játszom, amennyire az ilyen extrém körülmények közepette csak lehet. Legyen az egy öklözés, vagy csak egy szimpla szopás az autóm hátsó ülésén, mindig beszélnetek kell egymással a státuszotokról. Ez csak annyit jelent, hogy megtudod, mikor volt a másik tesztelve különféle nemi betegségekre. A másik meg az, hogy ha szexuálisan aktív vagy, minden hónapban ajánlott gonorrheára, chlamydiára, és szifiliszre leteszteltetned magad, függetlenül attól, hogy PrEP- et alkalmazol-e, vagy sem. Még ha nemtörődöm is vagy, hogy milyen nemibetegséged lehet éppen –ahogyan sokan közülünk nemtörődömek- másoknak igen is számít. Egy nemi betegség mindig kellemetlen dolog, nagyon zavaros tőle megszabadulni, pláne, ha valaki az ingyenes klinikákra van utalva. A szex szuper, de az is, ha a meleg közösség egészséges. Tiszteljük magunkat és a társainkat annyira, hogy ezekről a betegségekről beszélünk, mint a kilencvenes években.

Forrás: https://redixx.com/brandon-moore-fists-axel-abysse-part-1/

Ha valaki öklözni akar, mit kell tennie először?

Axel: Kérlek, vágd le a körmeidet. Méghozzá jó rövidre.

Brandon: Ha aktív öklöző szeretnél lenni, szánj rá időt, hogy belejöhess. Kutass fel egy tapasztalt passzívat, aki majd vezet téged az úton. Mindenkinek egyedi lyuka van, és ha anélkül szeretnél aktív lenni, hogy nem tapasztaltad meg a passzív fél szerepét, nagyon jó átérzéssel és tudással kell rendelkezned, hogy ne sértsd fel a másik belső részeit. Ha megfelelően tapintod ki passzív belső részeit, az majd szépen eligazít. Lassan kezdj hozzá, érezd át a másik lyukának alakját és elhelyezkedését. Ja, és ne feledjem: Bassza meg! Vágd le a körmeidet.

Van valami más, amit az előkészületeknél figyelembe kell venni?

Axel: Olyan kesztyűt válassz a játékhoz, ami éppen a te méreted. A kezednél nagyobb kesztyű bent feltűrődne, az pedig a passzívnak nagyon kényelmetlen.

Brandon: Minden finomkodást félretéve, ha passzív vagy, akkor tudnod kell a saját beleidről, hogy hogyan működnek. Szánj rá időt, hogy szépen kitisztítsd magad. Gyújts meg egy kellemes illatú füstölőt, játssz le egy olyan zenét, amitől mindig laza hangulatba kerülsz és nagy műgonddal mosd ki magad. Engem a poppers mindig ellazít. Minél biztosabb vagy benne, hogy tiszta vagy ott lent, annál könnyebb lesz ellazulnod, s a lyukad tágítása is simábban fog menni. Még mondjuk javaslok két Imodiumot bevenni, ha már a tisztálkodással végeztél. Még egy tipp: Soha ne engedd be magadba azt, aki egy kis véren, vagy egy kaki darabon kiakad. Olyan férfiak vagyunk, akik egymás lyukával játszanak. Ha bekövetkezik egy kis baleset, feltakarítjuk, megnézzük, hogy mindenki jól van-e és folytatjuk tovább. Ha egy kis baleset van, az nem a világvége.

Forrás: https://redixx.com/brandon-moore-fists-axel-abysse-part-2/

Van kifejezetten az öklözéshez való síkosító?

Axel: Alapjáraton vannak síkosítók, meg krémek. Én a síkosítókat szeretem, mint amilyen az X-lube. Úgy szeretem, ha majdnem teljesen folyós és sikamlós. Nagyon szeretek nedves lenni.

Brandon: Ki kell tapasztalnod, hogy mi neked a legjobb. A J-Lube fantasztikus és nagyon könnyű letörölni egy kis tengeri sóval. Kézmosószappannal és megfelelő elszántsággal tudod a testedről lemosni. A Crisco is igazán jó és egy bevált cucc, de haladó játékosoknak ajánlom: sokkal jobb a súrlódása, sokkal több mókát kínál. A Crisco-t nagyon könnyű lemosni egy kis folyékony mosószerrel. Ú-jee, majdnem egy egész palack Swiss Navy síkosítót elhasználtam a Fire Island-en. Mondjuk a játék után valaki elcsúszott egy tócsán. Legyetek ügyesek, ismerjétek meg a játék önmagából adódó határait.

Mondjuk, azt akarom, hogy a párom megöklözzön engem. Honnan tudhatom, hogy felkészültem erre?

Axel: A legtöbb helyzetben az első ököl befogadása egy kis gyakorlás után történik meg. Sokat kell játszanotok a partnered ujjaival és farkával. Lépésről lépésre kell haladnotok, nem kell sietni. Kérlek, ne használjatok drogokat. Én úgy hiszem, ha valakinek teljesen el kell szállnia, hogy befogadja az öklöt, soha nem fogja megérteni a szépségét, azt a közelséget, ami ebben megvan.

Brandon: Itt igazán fontos, hogy milyen az elszántságod és milyen játékaid vannak. Ha szeretnél a pároddal kísérletezni, akkor olyan dolgokat kell kipróbálnotok, amit tényleg tudsz, hogy ki is fog bírni a testetek. Válasszatok olyan játékot, aminek a mérete növelhető. Mondjuk egy dildót, vagy egy plug-ot, aminek a végét eleve jól formálták meg. Tényleg összhangba kell kerülnöd a lyukaddal, mielőtt durvább dolgokat is kipróbálnál. Meg kell tanulnod teljesen ellazulni és azt, hogy hogyan maradj meg ebben a laza állapotban. Én mindig azt mondom magamnak, hogy a lyukam már nem az enyém, hanem az övéké. A gondolat, hogy teljesen szétzúzzák a fenekem segít jobban tágulni. Sokkal lucskosabb, szebb élmény vár rám ilyenkor. Kísérletezzetek a lyukatokkal és figyeljétek meg, hogyan reagál az intenzív tágításra. Amikor belevágtok, kemény meló és elszántság fog kelleni hozzá, de ha már megnyíltok alul, megváltozik az egész világotok.

Forrás: https://redixx.com/brandon-moore-fists-axel-abysse-part-3/

Nehéznek találjátok a passzív szerepet a munkán kívüli életben?

Axel: Minden nap öklözöm magam és minden héten öklöznek a haverok. Éppen az a nehéz, ha nem lehetek passzív.

Brandon: Imádok passzív lenni. Imádom, ha basznak és öklöznek. Minél tágabb leszek, annál jobb. Meg aztán, szeretem a minőségi szexet, ezért nagyon válogatós is vagyok. Szeretem a tapasztalt srácokat, akik szeretnek kísérletezni. Utálom a gyors meneteket olyan faszikkal, akik azt sem tudják, hogyan basszanak meg engem igazán jól. Sosem engedem magam megbaszni, csak azért, mert benne van a napirendben. Olyasmi nekem ez, mint egy kirándulás. A srácnak, akivel csinálom, meg kell, hogy legyen a kellő rugalmassága, hogy együtt tudjunk haladni. Túl sokszor volt már olyan, amikor csináltuk és már az első perc után meg kellett kérdeznem: „Mi van, már vége is! ?”. Volt egy ilyen srác, szexi volt de baromi unalmas is.

Valamelyikőtök csak aktív? Esetleg uni, vagy csak passzív?

Axel: Mondjuk úgy, hogy én csak uni vagyok. Nem élvezem, ha csak passzív, vagy csak aktív lehetek. (Na jó, talán az utóbbi nem száz százalékig igaz…) Minden azon múlik, milyen a kapcsolat az aktív és a passzív fél között. Ez múlik a szemkontaktuson, ahogyan a másik veszi a levegőt, ahogyan csókol és az illatán. Ez lelki közösség is a másikkal, eggyé fogtok válni. Már ezért élek és folyamatosan szükségem van rá. Nehéz megfogalmaznom milyen jó érzés és nem is tudnám egy hétköznapi passzív élményhez hasonlítani. Nem csak méretkérdés, nagyon kémiai szintű, igazán állati dolog.

Brandon: Én magamat uni-passzívnak mondanám. Szeretem, ha belém hatolnak, de szeretek aktívkodni is, és belemártani az öklömet egy szép fenékbe. A testvériség érzését adja nekem, az összetartozás jelképe. Ha jó passzív vagy és kellően magabiztos, nem tudom visszafogni magam és rögtön beléd akarom tolni valamelyik testrészemet.

Mások is elérhetik azt az életérzést, amit ti kaptok az aktív, vagy passzív öklözős szerepből?

*Axel erre és az előző kérdésre egyben válaszolt az előző kérdésnél.

Brandon: Egészen biztosan! Tényleg minden a hozzáállásotokon múlik. Sokkal több élvezethez jutok, amikor egy olyan faszival felváltva dugjuk egymást, aki felizgat, mint amikor egy unalmas faszi öklöz, akit nem is ismerek. Imádom, ha engem öklöznek, mert egy kihívás a testi képességeimnek is, határaimat feszegető kihívás. Az emberi testi adottságok kiterjesztéséről is szól az öklözés, több mint az extázis. Ilyenkor az egész testedet odaadod egy másik valakinek, hogy aztán azt kezdjen vele, amit akar. De ha az aki öklözne és én nem tudtuk felizgatni egymást minden szinten, akkor az öklözés, vagy csak akár az egyszerű szex sem lesz tényleg kielégítő. Ha mégis sikerül egy olyan valakit találnod, akivel tényleg tudtok társasági szinten is kapcsolódni, és aki tényleg beindít és úgy kitágít, hogy a lyukad a kívánt állapotban meg is marad, azt semmi sem fogja felülmúlni. Az már aztán tényleg egy mentális- lelki szex élmény.

Forrás (szöveg): https://adam4adamblog.com/2016/08/sex-fisting-interview/
Forrás (képek): https://www.clubinfernodungeon.com
Boritókép forrása: https://www.edengay.com
Utolsó letöltés és fordítás: 2019.02.03

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .