Poppers keverék

Gondolom, már Te is jártál úgy, hogy volt 2-3 régebbi poppersed, amik nem voltak már a legerősebbek, és csak egy kevés volt már belőle. Ebben az esetben a legpraktikusabb, ha saját poppers-keveréket csinálsz a meglévőkből.

Ehhez a következők kellenek:

  • min. 2 fajta poppers,
  • 1 db kupakos kis műanyag doboz (pl. Béres multivitaminos doboz),
  • 1-2 db vattakorong.


A műanyag doboz aljába tedd bele a vattakorongokat, majd önts rájuk a popperseket, de csak annyit, hogy átnedvesedjen a vattakorong, de ne lötyögjön a doboz alján. Praktikus csak annyit „kikeverni” amennyit 1-2 nap alatt elhasználtok, mert elég illékony. Mivel a műanyag doboznak nagyobb a szája mint az üvegnek, így intenzívebben párolog, és emiatt nagyobb mennyiséget tudsz belélegezni is.

Alapvetően két fajta poppers van: egyik amelyik gyorsan és intenzíven hat, a másik pedig lassabban és elnyújtottabban érezteti hatását. Ezeket vegyítve igen hatásos poppershez juthatunk.  Természetesen nem csak régi poppersből lehet mixet keverni, hanem bármilyen új poppersből is, vagy akár a régi és új keverékéből is.

Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy milyen új popperst mixel, de szívesen fogadjuk a legjobb recepteket :)

Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, vagy tanácsot szeretnél kérni, írj e-mailt, vagy írd meg kommentben.

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .