Tágabbra és mélyebbre

Találtam egy hasznos útmutatót a bigsextoys.com oldalon, ami segítséget kíván nyújtani a igazán nagy dildók és egyéb szexuális játékszerek befogadásához, melyet most elhoztam nektek magyarul.

Dugd fel! Nekem és magadnak is!

Elég gyakran megkérdeznek, hogy mennyi időbe került nekem megtanulni, hogy hogyan kell befogadni az igazán nagy játékokat, s hogy ők is hogyan érhetnék el azt, amit én. Tudjátok, amióta az eszemet tudom, mindig is játszottam a fenekemmel, de nem voltak mindig dildóim, vibrátoraim, vagy bármi más ilyen játékaim, csak felnőttként szereztem be őket. Az igazán hatalmas eszközöket is csak a negyvenes éveimben vettem használatba.

Általában minden másnap játszom valamelyik eszközzel. Nagyjából egy évembe került, mire a 30 cm hosszúságú és 7.6 cm vastag szerszámokat is be tudtam fogadni. (Ez a hossz és vastagság nem mindig egyszerre fordult elő.) Lehet, hogy haladhattam volna gyorsabban is, de ismeritek a mondást: „nem hajt a tatár!”. Ráadásul az is időbe telt, mire eggyel nagyobb méretű játékot találtam a szintlépéshez. Amikor elkezdtem, nem volt még ennyi nagyméretű játék. Néhányan már tudhatjátok, hogy a megkívánt monster méretből sok boltnak eleve nincs a raktáron. Szóval plusz hat hónapomba került egy mélyebbre hatoló 40 centinél hosszabb és 9 centinél vastagabb játék beszerzése. Mai napig igyekszem tovább tágítani magam.

Anális dolgokról általában

Mielőtt rátérnénk az izgalmas dolgokra, ezeket itt muszáj tisztáznunk.

Az én tapasztalataim az anális élményekre vonatkoznak, de úgy hiszem, a lenti dolgok nagy része a puncival folytatott játékra is érvényes lehet.

Mielőtt nekilátnál, alaposan mosd ki magad. A hétköznapibb mélységhez elég lesz egy egyszerű, kis gumitömlős beöntővel kimosnod magad. (Ilyen kicsi, gumitömlős kimosó elméletben bármelyik drogériában kell, hogy legyen. [Dildós fiú megjegyzése: Magyarországon inkább szexshopban, vagy gyógyszertárban keress kimosót / beöntéshez szükséges eszközöket.]) A kimosóval egyszer-kétszer öblítsd ki a feneked-végbeled. A hosszabb ideig tartó, mélyebbre hatoló játékokhoz más megoldás kell.

Mindig sok síkosítót használjunk. A vastagbél nem produkál olyan természetes síkosítót, mint egy női vagina. Sőt, a vastagbél egyik feladata éppen visszaszívni a béltartalomból azt a vizet, ami még kelleni fog a szervezetnek. Sok síkosító kell, és hosszabb játéknál gyakran újra kell kenned magad. Soha ne nyomd egy játékodat sem tövig a picsádba! Mindig maradjon egy kevés része a kezedben. Ha egy tárgyat hosszában felnyomnak a végbélben, akkor az a medencecsonthoz támaszkodva el is torlaszolhat lent mindent. Még akkor is kockázatos dolog tövig nyomni a játékot, ha lenne rajta valamilyen madzag, vagy huzal, amivel esetleg kiránthatnád. Be kell vallanom, nekem is egyszer teljesen becsusszant egy játékom… Szerencsére éppen akkor kezdtek bele az öklözésembe, és képesek voltak teljesen benyúlni és kihúzni belőlem. De járhattam volna szerencsétlenebbül is, akkor a sürgősségin operálták volna ki belőlem a dildót. Mindig figyeljetek oda, hogy ne csússzon be teljesen a játék!

Most akkor fáj, amikor betolod?

Hát ja, tud fájni! Amikor nagyobb eszközre szoktam váltani, valamilyen fájdalmat mindig érzek, ha gyorsítok a tempón. Ha bármi fájdalmat érzek, egy kis időre megállok, aztán kb. egy perc múlva folytatom a mókát. Ha még ezután is fáj, az egészet hagyom egy-két napig. Akkor is fáj, ha már egy ideje nem játszottam az igazán nagy és vastag szerszámokkal. Ilyenkor vissza kell tágulnom a nagyobb mérethez.

Az sem szokatlan ilyenkor, ha kicsit rózsaszín lesz a síkosító. Ez csak azt jelenti, hogy a vastagbél falán van egy kis horzsolás. Ha meglátom, megint csak hagyom egy napig a játékot és másnap pihenek. Nagyon ritkán élénk piros vért is láttam, de ez mindig megszűnt egy perc alatt. Ha ilyet látok, azonnal leállok.

De, ha egyszer túljutok a fájdalmon és eléggé kitágultam a vastagabb eszközhöz, a fájdalom és a feszengés teljesen megszűnik. Meg őszintén…ezután baszott jól érzem magam. Elvégre is, ezért az élményért használok igazán nagy játékokat.

Mindent egybevetve, ha nagy vibrátorral, vagy dildóval (nem is beszélve az igazi ökölről, zöldségekről, stb.) játszunk, sose feledjük, hogy egy idegen testet fogadunk be. Extrém elfoglaltság a miénk, amiben mindig lesz egy kis kockázat. Ha bármi tartós fájdalmat érzel, vagy nem múló vérzést tapasztalsz, vagy ha menet közben „eltűnne” benned a játékszer, azonnal menj be a kórházba és pontosan mondd el nekik, mi is történt veled. Évekig dolgoztam kórházban és hidd el, nem tudsz nekik olyat mutatni, amit ne láttak volna. Ha ilyen baleset esik meg veled, nem az lesz a legfontosabb dolgod, hogy szégyenkezz. Az orvossal együtt az lesz a legégetőbb feladatotok, hogy megoldjátok a bajt.

Hogyan tegyem be?

Ha a mostani lesz az első kísérleted az anális játékokkal, mindenképpen egy kisebb eszközt válassz. Mondjuk szerezz be egy vékonyabb vibrátort, vagy dildót. Sokféle méret van a 2.5 cm vagy az az alatti vastagságban. Néhány modellt direkt anális behatolásra terveztek. Ha nem akarsz sok pénzt fektetni a kísérletezésbe, mert nem tudod, be fog-e jönni a dolog neked is, kezdésnek a saját ujjad is megteszi… vagy a partneredé, ha van.

A popsis játékok örömeihez az ánusz kapuján keresztül vezet az utunk. (De nevezheted segglyuknak is, ha más néven eddig nem ismerted.) Az ánusz nem más, mint egy izomgyűrű, ami zárva tartja a végbelet. Hétköznapi körülmények között az ánuszod az akaratod szerint működik és már nagyon korán megtanítják mindenkinek, hogyan zárja és nyissa akarattal. Rajtad áll, hogy erősebbé és rugalmassá tedd, mint a tested bármelyik másik izmát.

Ha már megvan a síkosítód és a kiválasztott eszköz, itt az ideje a lazításnak. Bármelyik, kényelmesnek tűnő pozíciót felveheted: háton fekve és lábaiddal fel, oldaladon fekve, négykézláb guggolva, de akár állva és a falnak támasztott dildóval. Próbáld ki ezeket a pozíciókat mind és találd meg a neked legkomfortosabbat. Van egy hely, amire biztosan nem gondoltál- a lépcső! Itt jut egy kis hely a fenekednek, és a lábaidnak is. Vagy nekitámaszthatod a lábaidat a falnak, vagy a korlátnak. Nekem pl. egy kis lépcsőzetes rész van a kádam előtt, ez az előbbi pózhoz pont passzol. Ha már egyszer alkalmazkodtál a fenekedbe hatoláshoz, próbáld ki újra a felsorolt pózokat és meglátod, hányféle szögben és mélységben tudsz behatolni a dildóval.

Alaposan kend be síkosítóval a kívánt eszközt és a lyukadat is. Tedd a játék hegyét közvetlenül a lyukadhoz. Határozottan és szép fokozatosan nyomd be. Ha éppen ez az első alkalmad, egy kis ellenállást fogsz érezni. Ha mondjuk vibrátort használsz, kapcsold át alacsony rezgésre, s hagyd, hogy rezegtesse a lyukadat. Ha dildót használsz, vagy az ujjadat, mozgasd egy kicsit ide-oda. A legfontosabb, hogy lazulj el, lassan és mélyen szívd be a levegőt. Ne akard beerőszakolni a dildót, hagyd, hogy szépen megtalálja a maga helyét. Egyeseknek az is segít, ha közben becsukják a szemüket. Én pl. szeretem tükör előtt csinálni: imádom látni, ahogyan belém csúszik a dildó. Néha az is segít, ha elképzeled a jelenetet, ahogyan kinyílsz és sikerül betolnod. A játék lassú körbeforgatásával, enyhe ki-be mozdulattal is sokat segíthetsz magadon. Próbáld meg medencéd izmaival kicsit kinyomni, mintha éppen nyomnod kellene és húzd is vissza a játékot, majd tartsd benn. Játssz a sokféle behatolási szöggel, de a nyomás erősségével is.

El fogsz jutni arra a pontra, amikor a lyukad ellazul és kicsit ki is nyílik, az eszköz pedig elkezd behatolni. Ha ez megtörténik, tartsd meg rajta az enyhe nyomást és lassan haladj. Továbbra is lélegezz mélyen és hagyd annyira beléd csúszni, amennyire még kényelmes. Az is lehet, hogy csak 1-2 centi megy még be, vagy még kevesebb. Ha már bement, hasító fájdalmat érezhetsz, a feneked pedig úgy érzékeli, hogy „valami rossz irányba halad”. Ekkor enyhén húzd vissza a játékot és tartsd is benn, ha tudod. Mély lélegzettel várd ki, hogy a fájdalom elmúljon. Az is megeshet, hogy teljesen ki kell húznod a játékot, hogy pihenhess.

Ha újra kellemesen érzed magad, próbáld meg visszatolni a játékot. Valószínűleg az első alkalommal nem akarsz már sokkal mélyebbre hatolni. Így a már elért mélységben próbáld meg ki-behúzogatni a választott szerszámot és szokd meg az érzést, hogy valami mozog benned. Értékeld nagyra az elért eredményeidet. Legközelebb könnyebb lesz behatolnod. Mindig próbálj meg egy kicsivel mélyebbre hatolni, még ha csak fél vagy egy centivel is.

Nagyobb dildókra akarok váltani!

Ha már ezt a fejezetet olvasod, úgy vélem, tényleg megkedvelted az anális izgalmakat és nagyobb eszközökre akarsz váltani.

Ha már áttörted a mentális és testi gátakat, arra is rádöbbenhetsz, hogy simán bemegy egy 15 centis, vagy hasonló méret is. Ha ezt már elérted, próbálj meg átállni kicsit vastagabb játékokra is. Vagy, ha a jelenlegi eszközöd mondjuk csak 2.5 centi vastag, akkor a következő darab egy 3 centi vastag legyen. Ez átmérőben nem tűnik nagy lépésnek, de a fenekednek a felületnövekedéssel kell majd megbirkóznia, ami arányaiban mégiscsak nagy.

[Dildós fiú megjegyzése: az ánusz tágítására jó megoldás lehet a plug, mely általában kúpos alakú, az alapja felé egyre vastagodik. Kezdőknek praktikus lehet egy análtágító készlet, melyben több, eltérő méretű plug is van. Például: Colt Anal Trainal Kit. Ha bővebben olvasnál az ánusz tágításáról akkor olvasd el a Fisting dildókról szóló bejegyzést is.]

Análtágító készlet

A kitapasztalt dolgokat használd fel minden frissen beszerzett játéknál. A legfontosabb alapok: szánj időt a dologra, használj sok síkosítót és csak fokozatosan, apró lépésekkel növeld a játékok méretét. Itt a mókán van a hangsúly, ez (még) nem olimpiai versenyszám. Meg amúgy is, mindenkinek másak az eredendő korlátai. Mondjuk, ha 15 cm hosszú, 2.5 cm vastag játéknál nagyobb méretig nem tudsz eljutni, nyugodtan maradj ennél a vastagságnál és élvezd tovább.

Az a „második gyűrű”

Lehet, hogy 18-20 cm mélységben is képes vagy magadba hatolni, de egy ponton azonban eléred magadban a következő akadályt, ami nem más, mint a „második gyűrű”, vagy „második záróizom”. A végbél belső végén fogod megérezni, s ezt is meg kell tanulnod kinyitni. Úgy nagyjából azok a szabályok vonatkoznak az itteni kinyílásra is, mint az ánusznál.

Na most, ami a végbél belső végén van, nem egy olyan konkrét izomgyűrű, mint az ánusz. A „második gyűrű” igazából egy éles kanyar a bélben, ami a végbél és a vastagbél szigmabél nevű szakasza közti átmenő szakasz. Nézd meg egy emberi bélrendszerről készült képen, hol is tartasz a mély behatolás „útján”. Tehát a „második gyűrű” a szigmabélbe vezető hajlat.

Az emberi vastag- és végbélrendszer

Nem törhetsz magadnak erőszakkal utat. Szép lassan meg kell találnod a megfelelő behatolási szöget. Itt már pl. egy kétvégű dildó jelentheti a megoldást, ami legalább 30 cm hosszú. Ezek a kétvégű dildók hajlékonyabbak szoktak lenni, így ezzel a típussal könnyebben tudsz haladni, kevesebb ellenállás mellett. A szigmabélbe vezető hajlaton is úgy hatolunk át, mint az ánuszon. Előszőr szép lassan, egy kisebb átmérőjű dildóval átjutsz. Ha már ezzel is könnyen haladsz át a „második gyűrűn”, megint vastagabb és mélyebbre hatoló eszközöket válassz. Ezzel újrarendezed a vastagbeledet: megnyitod és ki is egyenesíted a hajlatot benne. Egy kolonoszkópia vizsgálat során a doktor úr meg is jegyezte, hogy szokatlanul egyenes a végbelem. Az volt a tippje, hogy azért lehet ez, mert olyan alacsony vagyok. Arra jutottam, hogy inkább nem mondom meg neki, szerintem mi a valódi oka…

Mindezek mellett jegyezzétek meg, minél mélyebbre hatoltok, annál elővigyázatosabbnak kell lennetek. A belső szerveinkben sok a hajlat és a kanyar. Minden szakasz egyre érzékenyebb lesz, ahogyan mélyebbre hatolsz. Ráadásul sok létfenntartó szerved közelében leszel. 30cm mélységen túl kiemelten fontos a lassabb és óvatosabb előrehaladás. Ha egy 30 centinél hosszabb játéknál tompa fájdalmat érzel, egy belső szervet sérthettél fel. Ilyenkor azonnal hagyd abba! Néhány hét szünet kell a gyógyuláshoz. Ha a fájdalom egy hét után sem múlik, azonnal fordulj orvoshoz vagy menj kórházba!

Ha felsérted a beleidet, onnan baktériumok kerülhetnek a véráramba, aminek hashártyagyulladás lesz a következménye. Ha nem kapsz azonnali kezelést a hashártyagyulladásra, belehalhatsz. Ilyenkor mindig ismételjük el magunkban: „Nem most van itt a szégyenlősködés ideje!” Ilyenkor mihamarabb kórházba kell kerülnöd, s ott mindent el kell mondanod, mit is csináltál. Szégyennel élni jobb, mint titkolózva meghalni.

Mielőtt elkezditek, mindig olvassatok utána a témában, ismerjétek meg a tényeket és csináljátok úgy, ahogy nektek a legélvezetesebb.

Mindig nagyon körültekintően és óvatosan használjatok bármilyen szexuális segédeszközt, főleg ha átlagon felüli a mérete!
A cikkben leírtakért, vagy azok következményeiért nem vállalok felelősséget, mindenki kizárólag alapos megfontolást követően, saját felelősségére próbálja ki a cikkben leírtakat.

Forrás: https://www.bigsextoys.com/blog/going-wide-and-deep/
(Utolsó letöltés és fordítás: 2019.08.04)

This Post Has 14 Comments

 1. Szia ! Az lenne a kérdésem , hogy egy átlag méretű penisz képes a beleket felserteni annyira ,hogy kórházba kerüljek ? Köszi

 2. Szia
  Simán tud sérülést okozni, de ahhoz már nagyon brutálnak kell lenni, hogy nagyobb bajt csináljon.

 3. Ki szeretném próbálni az anális sexet passzívként
  Mit tanácsolsz,milyen segédeszközzel kezdjem?

  1. Szia!
   Érdemes kúp alakú pluggal vagy kisebb méretű dildóval kezdeni és fokozatosan tágítani magad. Érzed majd, ha már “kinőtted” a dildót és nagyobb kell 🙂

 4. Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha rendszeresen gyakorlok és kitágítom a gátizmaimat, illetve a barátom rendszeresen öklözik engem, akkor a belső anális izom, ami nem edzhető intim tornával nem fog úgy kitágúlni, hogy maradandóan esetleg széklet inkontinenciát okoz?
  Előre is Köszönöm a válaszodat.

  1. Szia Zoli!
   Azt kell mondjam, hogy sajnos a túlzott és hosszan tartó, extrém igénybevétele a záróizmoknak okozhat széklet inkontinenciát, mind az izomkárosodás, mind pedig az idegkárosodás miatt is. Tudok olyan gyakorlott fisteeről, aki ilyen problémával küzd, de csinálja mert neki már csak ez okoz szexuális kielégülést, és a biztonság kedvéért mindig van nála másik alsónadrág.

 5. Szia dildosfiu!

  Azt szeretném kérdezni (kicsit a Zoli által felvetett dolog kapcsán is), hogy mi nem számít túlzó és hosszantartó használatnak?
  Tudom, ez relatív és egyénfüggő, de mégis….
  A másik kérdésem, hogy ha a használatban megállok egy „normál” méretnél (4,5-5,0/23cm) és a gyakoriságban is mértéket tartok (bevallom, néha nehéz megállni), akkor megelőzhető a Zoli által felvetett állapot?
  Általában véve, a tágulni képes vastagbél képes-e visszaszűkülésre, ha a dildózás hosszabb időn át (pl 6-9 hónap) szünetel?
  Köszönöm szépen válaszod!

  1. Szia!
   Ahogy Te is mondod, ez relatív, de azt gondolom, hogy heti 2-3x normál méretű dildót ha használsz, az nem tud rövid-közép távod gondot okozni. Valószínűleg valamennyivel jobban/könnyebben fog a záróizmod tágulni, de nem olyan mértékben, hogy pl. széklet inkontinenciát okozzon. De mivel izom bizonyos gyakorlatokkal lehet edzeni.
   A vastagbél átmérője 6-8 cm, így egy 5-6 cm átmérőjű dildó nem okoz tágulást.

   1. Szia!

    Értem, köszi a választ – megnyugodtam. ;)))
    A gyakorlatokról írsz valahol az oldalon?
    Ha nem, tudsz szólni ezekről röviden?
    Előre is köszi!

    1. A gyakorlat lényege, hogy ülve, vagy fekve, de kényelmes helyzetben „képzeld el” hol helyezkedik el a záróizmod, majd szorítsd össze, tartsd úgy 10-15 másodpercig, majd lazítsd el, és újra szorítsd össze. Ezt érdemes megismételni 10x egy nap. Közben lélegezz, ne tartsd vissza a lélegzeted, és ne használd a far- és hasizmod a gyakorlat közben.
     Itt olvashatsz bővebben róla: https://www.royalberkshire.nhs.uk/patient-information-leaflets/physiotherapy%20anal%20sphincter%20muscle%20strengthening%20exercises.htm

   2. Szia! Tehát ha a vastagbél átlagosan 6-8 cm akkor max 8 cm vastagságú dildók használata még nem okozhat extrém tágulást ugye? Én 10 cm-ig szeretnék eljutni, de úgy, hogy rendszeresen csinálnám a zároizom erősítő gyakorlatokat is.

    1. Szia!
     Elvileg nem, de a záróizom ettől függetlenül gyengülhet, sérülhet főleg egy 10 cm átmérőjű eszköz rendszeres, intenzív használata miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .