Fisting dildók

Úgy érzed túl szűk a lyukad az öklözéshez? Ne aggódj, ezen lehet segíteni. Van néhány gyakorlat, melyet rendszeresen el kell végezz, mielőtt egy öklöt be tudsz fogadni, de a lyukad is lehet edzeni, hogy képes legyen egy öklöt is befogadni. Erre jó megoldást jelenthetnek a fisting dildók.

Mik azok a fisting dildók? Mit kell ezekről tudnod, hogy a legjobbat válaszd magadnak?

Lehet, hogy te is láttál már olyan videót, amiben a srác egy útjelző bóját dug fel magának. Nem lehetetlen. De hogy lehet megtanulni tágítani a lyukad, hogy biztonságosan be tudjon fogadni nagyobb dildókat, szexjátékokat vagy akár egy öklöt?

Egy normál méretű dildó nem elegendő, hogy kellően kitágítsa a lyukad. Vannak extra méretű vagy kézfej formájú dildók kifejezetten erre célra, de ezek használata nem ajánlott kezdőknek. Viszont, ha már gyakorlott vagy és a lyukad is kívánja a további tágítást, akkor miért is ne?

Fisteeként ismerd meg a határaidat, és készítsd fel a lyukad

Tágítás, tágítás, tágítás! Annak érdekében, hogy képes legyél befogadni egy öklöt, rendszeresen gyakorolnod kell a tágítást (hozzá kell szoktatnod), hogy felkészítsd nagyobb dolgok befogadására is a lyukad.

De mi a legjobb módja, hogy kellően kitágítsd a lyukad az öklözésre? A megoldás: fisting dildók.

Mivel az ánusz is egy izom, mint bármely más izom a testeden, ezért rendszeres edzéssel ezt is erősítheted és hozzá szoktathatod a nyújtáshoz / tágításhoz.

Ánusz gyakorlatok mielőtt bele kezdenél az öklözésbe

A tágító gyakorlatok során egyrészt megismerheted a határaidat, másrészt megízlelheted milyen érzés egy ököl befogadása. Valamint a gyakorlatok során azt is ki tudod tapasztalni, hogy melyik pozícióban tudsz a legkönnyebben és legkényelmesebben befogadni egy öklöt.

Az ánusz és a környéke egy nagyon érzékeny terület, emiatt már az érintése is könnyen szexuális izgalmat tud okozni. Ezért az öklözést mindig lassan, az ánusz ellazításával kell kezdeni, és közben kellő mennyiségű síkositót kell használni, hogy megelőzzük a sérüléseket.

Gyakorlás öklözés előtt fisteek számára

Mielőtt elkezdenénk az öklözést, a passzív félnek (fistee) hozzá kell szoktatni a lyukát, hogy nagyobb dildókkal és játékokkal tömjék be. Az öklözés egy olyan folyamat, ahol a siker érdekében hosszabb ideig tartó gyakorlásra van szükség. Néhány esetben ez akár egy évet is igénybe vehet. De ne add fel! Gyakorold rendszeresen a tágítást és tartsd edzésben a lyukad.

A gyakorlást praktikus kisebb méretű dildókkal / plugokkal kezdeni és fokozatosan egyre nagyobb és szélesebb eszközökkel folytatni. Onnan tudod, hogy a lyukad felkészült az öklözésre, ha egy kb. 7-8 cm széles dildót vagy plugot be tudsz fogadni.

Kezdőként lehetőség szerint érdemes egy tapasztalt partnerrel elkezdeni az öklözést – aki tudja, hogy mit csinál – és így garantáltan élvezni fogod.

A 10 legélvezhetőbb fisting dildó

Az alábbi fisting dildókkal tudsz gyakorolni és tágítani a lyukad öklözés előtt. Dildózás közben legyél óvatos, mert ha túl hirtelen és túl mélyen tolod be, vagy ha túl gyorsan, és erősen mozgatod magadban, akkor megsértheted a vég- és vastagbeled is, és rosszabb esetben orvoshoz is kell fordulj vele. Tarts be az öklözése is vonatkozó aranyszabályt: légy óvatos, és használj kellően sok sikosítót.

a) Análtágító szett b) Realisztikus dildó c) Kézfej dildó d) Extrém méretű dildó e) Ököl dildó f) Animál dildó g) Análtágító h) Felfújható dildó i) Duzzadt kézfej dildó j) Duplavégű dildó

10.) Realisztikus dildók

Akkor érdemes ezekkel kezdeni a tágítást, ha még nincs sok tapasztalatod e téren. A nevüket onnan kapták ezek a dildók, hogy mind formájában és alakjában, mind textúrájában (erezet) hasonlítanak az igazi farokra, sőt, egyes modelleket kézzel tökéletesítenek és festenek a gyártás végén (pl. King Cock dildók). Ezek a dildók a legkülönfélébb méretben, anyagban és színben kaphatók, így kezdőként is könnyen találunk számunka megfelelőt.

Például: King Cock 9” herés dildó

9.) Análtágító szettek

Az análtágító szettek általában több darab, különböző méretű anál plugból állnak. Ezekkel könnyen és fokozatosan tudod hozzászoktatni a lyukad a tágításhoz az egyre nagyobb plugok befogadásával. Attól függően, hogy mekkora plugokat tartalmaz a szett, ez mind kezdőknek mind gyakorlottabb passzívaknak jó lehetőség a gyakorlásra. Ha nem tágítod rendszeres a lyukad, nem fog megedződni egy ököl befogadására. Tipp: a plugot akár hosszabb ideig is magadban hagyhatod, miközben pl. filmet nézel, olvasol vagy más tevékenységet végzel.

Például: Colt Anal Trainer Kit

8.) Animal fisting dildók

Az animal dildó ahogy a neve is mutatja, különböző állatok péniszének a másolata, legyen az akár kutya, elefánt, ló vagy bármilyen állat. Ebből adódóan, ezek a különböző – gyakran meglepő formájú és színű – méretű dildók a lyukadnak is teljesen új élményt tudnak adni.

Például: Mr B Dobberman dildó

7.) Anál tágítók

Hasonló, mint az análtágító plug, de ez behelyezés után szétnyílik a lyukadban, és ezzel teljesen új élményt ad. Ezekkel intenzíven tudod edzeni a lyukad, segítenek kellően kitágulni a nagyobb dildókhoz vagy öklözéshez.
Csukd össze, és helyezd be, és majd a lyukadban szépen szétnyílik. Ezeket is bent hagyhatod a lyukadban hosszabb távon is. Különböző méretben és formában kaphatók.

Például: Colt expander plug

6.) Extrém méretű (XXL) dildók

Ezt válaszd, ha valami köztes megoldást keresel a hagyományos dildó és az öklözés között. Ezek a dildók általában 25 cm-nél nagyobbak, és ezáltal az átmérőjük is nagyobb az átlagosnál (6-7 cm).

Például: King Cock 11” dildó

5.) Dupla végű dildók

A dupla végű dildók – másnéven dupladildók, két végű dildók – ideális lehet, két passzív kölcsönös tágítására vagy akár egyedül is használhatjuk, ha mélyebbre szeretnénk hatolni. Sőt, akár arra is alkalmas, hogy ellenőrizzük, kellő mélységig kimostuk e magunkat pl. öklözés vagy dildózás előtt.

Egyes modellek nagyon rugalmas anyagból készülnek, így azokat ketté hajtva akár dupla behatolásra is alkalmas lehet, amivel tovább tudjuk tágítani magunkat.

Például: King Cock 16” vastag duplavégű dildó

4.) „Duzzadt” kézfej dildó

Ezt a dildót úgy alakították ki, hogy az alakja hasonlítson egy kézfej „hengeres” formájára, ezáltal azt az érzést igyekszik visszaadni, mint amikor egy szélesedő kézfejet fogadunk be, majd utána a keskenyebb de szintén fokozatosan vastagodó alkart. Formáját tekintve olyan mintha egy plugra hasonlító dildó lenne leginkább. Kialakítása miatt könnyebben befogadható mint egy realisztikus kézfej dildót, és mivel gyakra tapadókoronggal vannak ellátva, így egyedül is lehet vele edzenei, gyakorolni az öklözés előtt.

Példul: Swollen hand

3.) Felfújható dildók és plugok

A hagyományos dildókkal és plugokkal ellentétben ezeket a dildókat/plugokat fel lehet pumpálni miközben benned van, és ezáltal kiválóan lehet vele tágítani és edzeni a lyukad. Nagyon izgalmas érzés, ahogy centiről centire növekszik benned a dildó /plug szélessége, és egyre jobban kitölti a lyukad, és feszegeti a határaidat.

Ahogy hozzászoktál a mérethez, újabb pumpálással növelheted a méretét, és ezáltal fokozatosan szoktathatod hozzá a lyukad a nagy mérethez.
Különféle formában és méretben kaphatók ezek a dildók / plugok.

Például: Mister B felfújható dildó

2.) Kézfej dildó

Amikor nincs senki, aki meg öklözzön, akkor jól tud jönni egy ilyen kézfej dildó. Garantáltan élvezni fogod, hiszen tökéletes másolata a férfi kézfejnek alkarral együtt, és az anyaga is nagyon kényelmes, és rugalmas, akárcsak az igazi. Ezeknek a dildóknak a szélessége 8 cm körül van.

Például: Doc Johnson The Hand 16” dildó

1.) Ököl dildó

Minden részletében hasonlít egy férfi ökölbe zárt kezére, mely az igazi profiknak is garantált élvezetet tud nyújtani, ha nincs kéznél egy fister. Ez a dildó viszonylag hirtelen szélesedik, a hülyevkujjnál szélesedik ki leginkább, majd fokozatosan csökken. Ezeknek a dildóknak a szélessége általában 9-10 cm körül szokott lenni.

Például: Doc Johnson The Fist 14” dildó

Megjegyzés

A fent leírtak nagyban függnek az egyén képességeitől, tapasztalatától, gyakorlatától és ízlésétől. Nincsenek általánosan bevált receptek, megoldások, amelyek mindenki számára megfelelő. Rengeteg féle-fajta és méretű dildó és plug is létezik a piacon, így mindenki meg tudja találni a számára megfelelőt. Ezek csupán példák az egyes dildókra, részben személyes tapasztalat/vélemény alapján.

Én például az alábbi dildóimmal tágítom magam fokozatosan egy-egy session alatt:
1.) NMC bordás análtágító (16/5.5)
2.) Doc Johnson butt plug (15/6)
3.) Wildfire Down and Dirty dildó (24/6)
4.) Doc Johnson The Hand 16″ fist dildó (38/7.5)
5.) King Cock 12″ herés dildó (30.5/7.6)

Oszd meg velünk Te is személyes tapasztalatod kommentben vagy a fórumban :)

This Post Has 4 Comments

    1. Szia!
      Nagy valószínűséggel J-lube, melyet por alakban árulnak, és otthon, víz hozzáadásával könnyedén síkositó készíthető belőle. A por és a víz arányával lehet a síkositó állagát változtatni. Nagyon gazdaságos és hatékony, ezért használják leginkább dildózáshoz és öklözéshez.

  1. Milyen sikositot ajánlanál nagy dildokhoz?
    Nekem pl a víz bázisú sikositok nem váltak be, valahogy le csurog a dildorol, ha meg magamba nyomom, akkor nem érzem hogy bármivel könyebb lenne a feladat.
    Próbáltam a teavajat, az úgy ahogy bevált, de aktus után pár napig meg jön ki belőlem ami nem túl jó, pláne ha látszik is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .