Új dildóm: Doc Johnson The Fist 14″

Tegnap tovább bővült a gyűjteményem, méghozzá egy Doc Johnson The Fist 14″ dildóval, mely a kívánságlistámon is szerepelt.

Mivel szeretek bevált, megbízható helyekről rendelni, így elsők között néztem meg a Budapest Szexshop kínálatában, hátha forgalmazzák. Mivel egy fisting dildóról van szó, volt egy olyan érzésem, hogy nem lesz a kínálatukban. Sajnos valóban nem találtam a webshopban. Mivel már többször vásároltam náluk, így gondoltam megkérdezem, a nagykereskedésből egyéni igény esetén meg tudják-e nekem rendelni, és ha igen mennyiért. Szerencsére pozitív választ kaptam Tőlük, így megrendelték nekem, és egy hét múlva már át is vehettem.

Doc Johnson The Fist 14″ fist dildo

 Doc Johnson The Fist 14"
Doc Johnson The Fist 14″
 Doc Johnson The Fist 14"
Doc Johnson The Fist 14″

Ami a dildót illeti a Doc Johnson The Hand 16″ fist dildó „testvére”, csak ez -mint a neve is mutatja – egy férfi ökölbe zárt kézfejének valósághű másolata a teljes alkarral együtt. Ahogy a gyártó fogalmaz: „Váltsd valóra az öklözés fantáziáját.” Anyagát tekintve pftalátmentes mentes PVC, puha, hajlékony, kellemes érzésű, a test melegét könnyen átveszi.

Hossz: 35 cm
Átmérő: 9 cm (a kézfej legszélesebb pontján)
Súly: 1.45 kg

Az igazat megvallva csak a szemem kívánta meg ezt a dildót, még nem tartok ott, hogy bevállaljam, de mindenképp egy új szintet fog jelenteni, ha sikerül befogadnom. :) Addig pedig új célként lebeg a szemem előtt. ;)

Képek forrása: https://www.docjohnson.com/the-fist-14in-vanilla.html

This Post Has 0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .